پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار!
نمکی:

دارو سال آینده با ارز ۴۲۰۰ تومانی تهیه می‌شود

وزیر بهداشت گفت: بنده هر روز بعد از نماز صبح، لیست کمبود‌های دارویی ۲۴ ساعت گذشته را بررسی می‌کنم، اما امروز لیست کمبود‌های دارویی در کشور از روز مشابه سال قبل به مراتب کمتر است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 10
کد خبر: ۶۳۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعید نمکی وزیر بهداشت شب گذشته در برنامه تلویزیونی نگاه یک اظهار داشت: تحریم‌های ظالمانه بر همه بازار‌ها از جمله بازار دارو فشار وارد می‌کند، اما با لطف خدا و تمهیداتی که اندیشیده شده، برای سال آینده نمی‌گذاریم مردم حتی یک روز از کمبود دارو و تجهیزات پزشکی اضطراب داشته باشند

 

وی افزود: بنده هر روز بعد از نماز صبح، لیست کمبود‌های دارویی ۲۴ ساعت گذشته را بررسی می‌کنم، اما امروز لیست کمبود‌های دارویی در کشور از روز مشابه سال قبل به مراتب کمتر است.

 

نمکی افزود: به مردم قول می‌دهم که نخواهم گذاشت در سال آینده احساس کمبود در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی کنند.

 

وی تصریح کرد: ممکن است یک پزشک برای مصرف یک داروی خارجی خاص اصرار داشته باشند که اسم آن کمبود دارو نیست، اما مردم هر زمان که دچار کمبود دارو شدند با سازمان غذا و دارو و سامانه‌های ایجاد شده تماس بگیرند تا همکاران ما ضمن پاسخ به آنها، کمبود‌ها را برطرف کنند.

 

وزیر بهداشت ادامه داد: اکثر همکاران پزشک ما، مصالح ملی را در نظر می‌گیرند و با ما و مردم همراهی می‌کنند و در نسخه نویسی موارد لازم را رعایت می‌کنند.

 

وی با بیان اینکه سال آینده جهش قیمت غیرمتعارف دارو نخواهیم داشت گفت: برخی دوستان پیشنهاد داشتند که برای دارو بجای ارز ۴۲۰۰ تومانی از ارز نیمایی استفاده شود، اما دوستان متقاعد شدند که این مسیر در حوزه دارو صحیح نیست و دارو و تجهیزات پزشکی در سال آینده نیز با ارز ۴۲۰۰ تومانی تهیه می‌شود که مورد موافقت نمایندگان مجلس و دولت قرار گرفت.

 

نمکی تاکید کرد: افزایش قیمت دارو در سال آینده، افزایش سنواتی است و هیچ جهش قیمتی در دارو‌های تولیدی داخل و وارداتی نخواهیم داشت.

 

وی خاطرنشان کرد: کسانی که در آشفته بازار بیشترین منفعت را از جیب مردم می‌برند، خائن هستند که با آن‌ها در می‌افتم و تاوان آن را هم خواهم داد.

 

وی تصریح کرد: در اعمال شفافیت و دور کردن دست افرادی که از جیب مردم سود‌های هنگفت و نامتعارفی می‌برند، جدی هستم، اما باید ساختار را اصلاح کنیم و پروسه‌ها را کوتاه کنیم.

 

وزیر بهداشت گفت: به رئیس سازمان غذا و دارو گفته ام که پرونده‌های تولید داخلی دارو را معطل نکنید و پروسه‌ها را کوتاه کنید تا داروی مورد نیاز در داخل تولید شود.

 

وی افزود: موارد فساد در حوزه دارو را شناسایی کرده ایم و با دوستان امنیتی در این حوزه کار می‌کنیم، اما با امنیتی کردن فضا موافق نیستم، چون اگر درون ساختار وزارت بهداشت را اصلاح کرده و همکاران ما راهکار‌ها را تسهیل کرده و ورود بخش تولید را هموار کنند، نگرانی از بابت فساد در حوزه دارو کاهش می‌یابد

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار